advertenties

nieuwbedrijvenbeheer buttonadvertenties button

folder buttonmijn pagina

Regiofolder.nl Bedrijven, Organisaties, advertenties en folders

De nieuwste advertenties en bedrijven

nieuwWelkom bij regiofolder.nl.

Bekijk hier de nieuwste advertenties en bedrijven, zelf toegevoegd door de gebruikers van regiofolder.nl.

 listtabelgallery

Waterontharder expert - All-in-one ontharders va € 99,- Populair

In Bedrijven Nederland Getagd in Bouwen en doe het zelf 222 downloads

Waterontharder expert - All-in-one ontharders va € 99,-

Heerlijk zacht water in heel Nederland
Kalkaanslag veroorzaakt heel wat schade en extra kosten in Nederland. De energie- en waternota neemt onnodig toe. De levensduur van boiler, geiser, (stoom)douchecabine, stoomoven, vaatwasser, wasmachine, (thermostaat)kraan en combiketel wordt drastisch verkort.
Reparaties en vervanging zijn daardoor onnodig duur, bovendien heeft U genoeg van het wekelijkse terugkerende poetsen en schuren in badkamer en keuken met agressieve poetsmiddelen, kalkoplossers en zouten.

Door de 1-malige aanschaf van de ISO 9002, ISO 9001-2000, ISO 9001-2008 en QA gecertificeerde Waterontharder new generation® (100% onderhoudsvrij) van www.waterontharder.info bent u van al deze wekelijkse kalk "ellende" af.
Na montage zijn de voordelen vrijwel direct te zien, te voelen en te proeven.
En dat bewijst zich ook nog eens door de wereldwijd miljoenen leveranties en tevreden gebruikers.

Na het wassen voelen uw huid en haar lekker zachter en veel minder droog aan. Geen huidirritaties meer na het douchen. Het drinkwater is helderder en smaakt beter. Geen moeizaam poets- en schuurwerk meer in keuken en badkamer. Douchecabine blijft stralend schoon.
Ontkalken van (keuken)apparatuur wordt overbodig. U gebruikt zelfs tot 50% minder zeep en waspoeder. En geen strepen en vlekken meer op uw ramen en auto.

Behoud van gezonde mineralen
Omdat het werkt op continue basis van een uitgebalanceerd non-systemische nano-flux® reactie, worden de noodzakelijke en gezonde mineralen behouden – geen ionenmanipulatie of uitwisseling met vreemde stoffen! – het gaat tenslotte om Uw gezonde, mineraalrijke drinkwater.

4 Maanden op proef
Als klap op de vuurpijl verwijdert de waterontharder van www.waterontharder.info ook nog eens alle oude kalkaanslag en voorkomt nieuwe kalkvorming. De moduleopstelling wordt 4 maanden (120 dagen) OP PROEF (niet goed = geld terug) geleverd en is binnen 5 minuten geplaatst – zonder gereedschap!
Zelfs levenslang garantie is mogelijk – voor een paar eurocent per dag een leven lang kalkvrij!

Informatie en bestellen: ECH Waterbehandeling – Levering binnen 2 (werk)dagen.
www.waterontharder.info     E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Phone 0598-635720 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

website

JSW CRM is made by JS Webdesign